Top Social

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Γητειά για γρήγορα χρήματα


Γητειά για γρήγορα χρήματα.

Μια πολύ εύκολη γητειά για να προσελκύσετε ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων. Το μυστικό σε αυτή την γητειά είναι να μην είσαστε άπληστοι. Ζητήστε ένα ποσό που έχετε ανάγκη για να κάνετε κάτι ή να πληρώσετε ένα λογαριασμό, εξάλλου μπορείτε να κάνετε αυτή τη γητειά όσες φορές θέλετε! 

Υλικά :

Λευκό χαρτί
Μολύβι
Ένα πράσινο κερί
Ένα κέρμα
Αιθέριο έλαιο μέντας

Ξεκινάμε γράφοντας το ποσό των χρημάτων που χρειαζόμαστε. Αφού το κάνουμε αυτό θα πρέπει να αφιερώσετε κάποιο χρόνο στο να σκεφτείτε πως τα λεφτά που ζητήσατε είναι στα χέρια σας και μπορείτε πλέον να κάνετε αυτό που θέλετε!
Το επόμενο βήμα είναι να αλείψετε το κερί με το αιθέριο έλαιο και όσο το κάνετε να σκέφτεστε την επιθυμία σας. Χαράξτε με το κέρμα το σύμβολο του νομίσματος της χώρας σας επάνω στο κερί και ανάψτε το ,σε αυτό το σημείο πρέπει και πάλι να αφιερώσετε δέκα λεπτά στο να σκεφτείτε πως έχετε τα λεφτά στα χέρια σας. Πάρτε το χαρτί και διπλώστε το 3 φορές και ξανά 3 φορές ώστε να φτιάξετε ένα μικρο φάκελο μέσα στον οποίο θα ρίξετε το κέρμα . Παίρνετε το κερί και στάζετε μερικές σταγόνες ώστε να σφραγίσετε το φάκελο που έχετε φτιάξει και λέτε:

Λεφτά που χρειάζομαι ελάτε σε μένα 

Αυτό το λέτε πολλές φορές μέχρι να νιώσετε πως έχετε στα χέρια σας τα χρήματα που ζητήσατε. Το κερί καλό θα ήταν α το ανάβετε κάθε μέρα για λίγα λεπτά και το σβήνουμε χωρίς να το φυσάμε. 
Θα ήταν καλύτερο αυτό να γίνει στις 8 του κάθε μήνα ή στις 8 π.μ - μ.μ 
Όταν θα έχετε τελειώσει με αυτή τη γητειά καίτε το φάκελο και τα πετάτε όλα μαζί με το κερί στα σκουπίδια , αν δεν έχετε την δυνατότητα να το θάψετε σε γη. 

https://www.facebook.com/charmedbybelief
http://charmedgr.blogspot.com/ mail: charmedmn@gmail.com

tarot,ζώδια,ταρώ,ερωτική πρόβλεψη,προβλέψεις,2019,ταρώ δωρεάν,κάρτες ταρώ,έρως ταρώ,ταρώ επανασύνδεσης,ταρώ αισθηματικά,ζώδια σήμερα,ζώδια προβλέψεις,ζώδια 2019,σχέσεις ερωτικό,ρίξιμο,γενικό,σχέσεις,zodia,zwdia,ερωτικό ρίξιμο,επανασύνδεση,κριός,ταύρος,δίδυμοι,καρκίνος,λέων,ζυγός,παρθένος,σκορπιός,τοξότης,αιγόκερως,υδροχόος,ιχθείς,pick a card,νοέμβριος,tarw simera,ταρω σημερα,καρτες ταρω,καρτα ημερας,ταρω αγαπης,ταρω ναι οχι,ζωδια,taro,παπαρίζου ταρώ σήμερα

Be First to Post Comment !
Δημοσίευση σχολίου

Custom Post Signature

Custom Post  Signature